Trygg båtförmedling

Välkommen till en säkrare båtaffär

Björklunds Båtakut AB hjälper dig hela vägen genom försäljningen av din båt, tryggt för både säljare och köpare. Vi hjälper till med allt från besiktning, annonsering, visning av båten samt kontrakt och betalning. Vi ser till att det går smidigt för dig som säljare så att du kan känna dig trygg och spara tid samt att du som köpare får en tryggare båtaffär.

Aktuella förmedlingsuppdrag

TM-800

Pris: 115.000

En fin TM-800 ritad av inte mindre än den legendariske Pelle Pettersson (känd för exempelvis Albin 25). Det finns färre än 50 exemplar och denna har dessutom en turbomatad AQAD30 motor på 110hk (TM-800 kom normalt med en mindre motormodell). Mycket mahogny detaljer och det mesta är i gott skicka på denna (en mindre skada på kapellet finns). Båten har gott om plats för hela familjen och självklart toalett med stor septitank. Båtens finns på Ekerö och står på land men sjösättning kan ordnas alternativt kan vi förmedla kontakt med transportfirma för landsvägstransport.

Scandica 570

Pris: 140.000kr

Fullkittad sportfiskebåt med mycket utrustning för sportfiske och trolling! Klarar tuffare väder när det blåser på Mysingen eller Landsort när bassbåtarna ligger i hamn. ;). Båten i mycket bra skick, motor välskött och årligen servad hos Marinestore Nynäshamn. Båten ligger startklar i Nynäshamn, bara sätta nyckeln i och vrida om och åka ut på fina fisketurer eller mys på öarna. Utrustningslista: 65 liters fristående bränsletank Trimplan Lenco Trimplanskontroller (ny 2021) Suzuki trim-motor bytt 2020 Lowrance HDS live 9″ med 3-1 givare (2019) Sidescan, structure scan, sjökort osv. Bytt bränslenivågivare och visare (2019) Rostfri propeller från propellertim (2020) Spöhållare för trolling Automatisk länspump En liten lös solpanel Ej bottenmålad 4 Fendrar Litet plättankare för tillfällig ankring Ett stort ankare med kätting för när man vill lägga till över natten mot en klippa tex Förtöjningstampar med stötdämpare Diverse förtöjningstampar Dynor för fördäck så 2 personer kan sola bekvämt En kaptensstol Brandsläckare En reservpropeller i aluminium Dubbla startbatterier (ett som står bredvid som backup då jag installerade ett större 2021), det frånkopplade från 2019. Manual till motor och plotter. Extra tillbehör: Minnkota Terrova iPilot 55lb (2018) inkl. snabbfäste som sitter på en aluminiumprofil fäst i ena knapet (finns en ny bättre profil i stål som inte är installerad. Rebelcell litiumbatteri 70Ah (2019) med rebelcelladdare 20A

Runnö 19

Pris: SÅLD

Trots sina 5,7 m så är den rymlig. 2 vuxna och 2 barn har sovit i den. Hydrauliska trimplan Pentry & sovplatser för 4 personer går även flera 2 st batterier 3 st bensindunkar Lite köksmaterial Kylskåp Vattenpump Gaskök Alla instruktionsböcker finns Extra Ny gasoltank för kök 1 år gammal Navionics navigator GPS (nypris 6000 kr) Nyligen impregnerat kapell Ett nytt startbatteri (köpt i höstas) Olja bytt Övrigt Marschfart ca 20 knop Hastighetsmätare och övrigt på instrumentbrädan verkar vara urkopplat (vi använder endast den stora navigatorn) Finns givetvis en del att fixa, främst kosmetiskt (om man är sugen). Båten är gammal. Men som sagt, denne pålitlig och går bra! Står på bockar (ingår) Finns vid Karlbergskanalen.

Bella 640HT

Pris: SÅLD

Då har vi en fin Bella 640HT 1996 med 115hk Evenrude E-tec 2020 års modell på förmedling. Motorn är ny med 3 år kvar på motorgarantin. Båten har hydrualstyrning, Garmin 720 (7”), Brandsläckare, tampar & fendrar. Laxåvagn (30km/h) med nya hjullager. Bara tuta och köra helt enkelt.