Björklunds Båtakut AB i Nynäshamn

Ett tryggt båtägande!

Bekymmersfritt båtägande.
Du som båtägare vill ha ett bekymmersfritt båtägande och kunna lita på att din båt ger dig den bästa upplevelsen under båtsäsongen. En båt behöver en del underhåll, service och ibland reparation för att den ska fungera optimalt. Fungerande Motor, Elsystem, Marinelektronik mm är viktiga delar för att skapa den bästa båtupplevelsen för dig.

Varför välja Björklunds Båtakut AB?
Björklunds Båtakut AB är ett personligt företag som utför båtservice på plats hos dig eller vid vår verkstad på Kalvö Industriområde i Nynäshamn. Arbetet utförs med höga krav på kvalitet, material, miljö och flexibilitet. Kundnöjdhet är ledordet.

Våra tjänster.
Vi erbjuder allt från Säsongsservice på motorer och drev, ny- och ominstallation av 12/24 volt elektriskt system, försäljning och installation av marinelektronik samt de flesta reparationsarbeten av dessa, reparationer av plastbåtar samt bottenmålning. Vi kommer antingen ut till dig eller du till vår verkstad. Vid behov kan vi även ta in din båt och/eller motor/drev till vår verkstad. Vi utför reparation av samtliga motorfabrikat och drev.

Våra priser
Kontakta oss så lämnar vi ett gratis kostnadsförslag. Vi försöker hålla de bästa prisrena i Nynäshamn för en högkvalitativ service.

Var finns Björklund Båtakut?

Björklunds Båtakut gör uppdrag hos dig som kund i hela Stockholms län. Företaget utgår från Nynäshamn och kommer antingen ut till dig som kund eller så besöker du oss i verkstan i Nynäshamn. Vill du veta om vi kan komma till dig skicka en förfråga via kontaktformuläret kontakta ossmail eller telefon.