Det händer mycket spännande just nu på Björklunds Båtakut. Vi har fått ordentlig ordning på den nya verkstaden under vintern, vi har påbörjat arbetet med en ny webbsida som kommer under våren och vi har framförallt knutit avtal med flera nya leverantörer som återförsäljare.
Vi kan exempelvis nämna:

Securmark: Securmark har utvecklat produkter som är förebyggande mot stöld, ger dina tillgångar en unik identitet och ökar sannolikheten för att du kommer att få tillbaka dina saker om du skulle ha sån otur att du blir utsatt för stöld. Den i vårt tycke bästa stöldmärkningen på marknaden. Björklunds Båtakut AB kommer att utföra märkningen både på plats hos kund och i vår verkstad.

Thermoprodukter: Thermoprodukter AB startades 1983 då idén till Isotherm kyla föddes. Vi har sedan dess utökat vårt sortiment och är idag ledande inom marin komfortutrustning. Genom detta samarbete kommer vi ha både reservdelsväska i Nynäshamn och försäljning av hela deras sortiment (ex. Eberspracher, Victron, Isotherm mm). Kontakta oss så tar vi hem det ni vill ha.

Framåt vårkanten kommer vi även att ha skaffat in avancerad diagnosutrustning som täcker de flesta på marknaden förekommande inom/utombordsmotorer och vattenskoter.

Vi ses där ute.

Prenumerera på vårat nyhetsbrev!

Ta del av bra nyheter och erbjudanden för dig och din båt! När du prenumererar godkänner du även våran integritetspolicy.

När du anmäler dig till nyhetsbrevet så godkänner du även vår dataskyddspolicy och hur vi hanterar dina personuppgifter.